Traditionele Balinese massage
1 uur : 45 euro
1,5 uur : 67 euro

Traditionele Balinese massage is een behandeling voor het hele lichaam. Deze massage maakt gebruik van een combinatie van zachte rekoefeningen, acupressuur, reflexologie en aromatherapie, bloed-en zuurstofstroom worden door uw lichaam gestimuleerd, wat resulteert in een gevoel van welzijn, kalmte en diepe ontspanning.

Ontspanningsmassage
1 uur : 45 euro
1,5 uur : 67 euro

Een klassieke lichaamsmassage direct op de huid met massageolie. Deze massage helpt ook tegen prikkelbaarheid, emotionaliteit, vermoeidheid, slaapzucht en slapeloosheid, bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren, en pezen soepeler.

Hoofd-Nek-Schoudermassage
1 uur : 42 euro
1,5 uur : 62 euro

Deze massagetechniek richt zich op het hoofd en de gebieden eromheen zoals gezicht, nek, bovenlichaam, arm en schouders, tevens boven- en onderrug. De massage zorgt voor een diepe ontspanning van de gestreste spieren, stimuleert de bloedstroom en verbetert de werking van het lymfesysteem.

Voetmassage & Reflexologie
1 uur : 42 euro

Een regelmatige voetmassage samen met reflexologie helpt bij het bevorderen van zowel fysiologische als fysieke gezondheid. Voetmassage en reflexologie zijn behandelingen waarbij druk op de voeten wordt uitgeoefend met specifieke duim-, vinger- en handtechnieken, het gebaseerd op een systeem van zones en reflexgebieden.

Heeft u andere vragen?

Neem contact met ons op!

Chat openen
Hallo kunnen we u helpen?